Празнично плато от сурово-сушени деликатеси Image 0
Изпълнете рецептата с:
  • Product picture
  • Product picture
Празнично плато от сурово-сушени деликатеси
Продукти за 1 порции

Необходими продукти:

  • Филе Елена “Тандем” 100 гр.
  • Пастърма “Тандем” 100 гр.
  • Печен бут “Тандем” 300 гр.
  • Дряновска луканка “Тандем” 200 гр.
  • Луканков колбас “Тандем” 100 гр.
  • Деликатесен колбас “Тандем” 100 гр.
  • черна маслина без костилка 100 гр.
  • зелена маслина с бадем 100 гр.

Начин на приготвяне:

1. На дъното на овална чиния разстиламе нарязаните парчета луканка.
2. Парчетата луканков колбас се разделят на две. Всяка половинка се нагъва като ветрило, което се нанизва на коктейлна клечка. Готовите хапки се нареждат в средата на чинията.
3. По късата страна на шунката се нареждат маслини, които се завиват на руло с още 3 парчета печен бут. В готовото руло се забождат шест коктейлни клечки. Внимателно се изрязват шест равни по дебелина рулца, които се подреждат около хапките луканков колбас.
4. Пастърмата и филето “Елена” се нанизват на коктейлни клечки - по две или три парченца, нагънати на хармоника. Готовите хапки се нареждат по периферията на чинията.
5. Вашето празнично плато е готово да очарова всички гости. А ако решите, ние можем да направим това вместо вас - с още безброй много идеи и вкусни предложения.