„Тандем” участва в „Превенция – потребителска конференция” Image 1
Събития
— 18.09.2009 —
„Тандем” участва в „Превенция – потребителска конференция”

На 18 септември в София управителят на „Тандем” Кирил Вътев презентира проекта „Полезна информация за потребителите” пред аудиторията на първата по рода си потребителска конференция. Организираният от създателите на сайта за жалби и сигнали izlugan.com и международната организация Prevent Holding форум се проведе под патронажа на еврокомисаря по въпросите на потребителите Меглена Кунева.


Сред участниците бяха още представители на Министерството на икономиката, енергетиката и туризма, Комисията за защита на данъкоплатците, Държавна комисия за енергийно и водно регулиране, Комисия за защита на потребителите, Комисия за регулиране на съобщенията, Комисия за финансов надзор, Магнифлекс, БГ Меню, Крайслер, Джийп, Додж, Макдоналдс, „ЕВН България Електроразпределение“ АД, Девин, Технополис и др.


Представянето на „Тандем” беше последвано от дискусия. Въпросите на потребителите бяха свързани с това как да изберем продукти, когато отидем в магазина; какво определя традиционно специфичния характер на българските продукти; защо се налага в продуктите да има добавки с E-номера и т.н.