Националният отбор по свободна борба за кадети ще участва в Международния турнир „Русенски легенди“ на 06 и 07 април в Русе Image 1
Събития
— 29.03.2013 —
Националният отбор по свободна борба за кадети ще участва в Международния турнир „Русенски легенди“ на 06 и 07 април в Русе
В началото на настоящата година Българската федерация по борба избра Кирил Вътев за Старши треньор на националния отбор по свободна борба за кадети. Собственикът и управител на „Тандем“ повери управлението на компанията на мениджърския екип, за да се заеме със селекцията и подготовката на младите родни надежди за Европейско първенство в гр. Бар - Република Черна гора от 18 до 23 юни и Световно първенство в гр. Зренянин – Република Сърбия от 20 до 25 август. След 23 години бизнес и обществена дейност, бившият национален треньор на юноши започна подготовка с 40 момчета за Седмия международен турнир по свободна борба за кадети и кадетки „Русенски легенди” -  първо изпитание за кадетите  национали.

Прецизен тренировъчно-мотивационен план, съчетан със специален хранителен режим само с висококачествени храни, преследват амбициозната цел за 10 от 10 възможни български финалисти на Международния турнир "Русенски легенди“. Тренировъчно-мотивационният план е изготвен от Кирил Вътев, а хранителният режим от проф. Петър Атанасов.

 След упорити тренировки и силна мотивация отборът ще покаже, че силата на добрата храна е основа за силата на духа и тялото.

Състезанието можете да посетите в зала „Дунав”, а също така и да проследите онлайн в официалния сайт на Българската федерация по борба. Пожелаваме успех на нашите момчета и вярваме, че те ще се представят достойно на турнира!