Тандем получи приза "Супер марка на българския пазар" Image 1
Събития
— 26.06.2006 —
Тандем получи приза "Супер марка на българския пазар"

 

Марката Тандем беше избрана за „Супер марка на българския пазар” в категорията „Производители на месо”. Престижното отличие беше присъдено на компанията от световната програма SUPERBRANDS след потребителско гласуване в Интернет. Тандем беше избран за лидер в своята категория въз основа на критерии за живот и влияние на марката, доверие на потребителите, привързаност на клиентите към марката и общо одобрение на пазара.

Доверието и лоялността на потребителите спечелихме, благодарение на високото качество на продуктите ни. Добро, прясно, незамразявано месо. Внимание към всеки детайл от преработката му. Стриктно спазване на най-подобрени и изпитани рецепти. Това са трите гаранта за едно истинско удоволствие от балансирания вкус и неустоимите аромати на нашите колбаси.

Марката ще бъде включена в специално книжно издание на организацията  SUPERBRANDS, а запазеният знак ще бъде поставен върху опаковките на продуктите Тандем. Книгата, в която ще участват някои от най-авторитетните търговски марки в света, ще бъде представена на българския пазар през есента.

Глобалната програма SUPERBRANDS е създадена във Великобритания преди 10 години. Към тази програма досега са се присъединили 55 страни, а от 2005г. и България стана член на организацията.