Промоционални цени през месец октомври 2013 Image 1
Промоции
— 01.10.2013 —
Промоционални цени през месец октомври 2013


Запознайте се с промоционалните цени на "Тандем" за месец октомври.

БИЛЛА

Панагюрска луканка в насипна витрина – 01.10.-31.10.2013
Шунка пражка 240 гр. – 01.10.-31.10.2013
Шопски деликатес в насипна витрина  – 01.10.-31.10.2013
Шунка бут в насипна витрина – 03.10-09.10.2013
Кренвирши „Баланс” 320 гр. - 03.10-09.10.2013
Колбас Средна гора 240 гр. – 10.10.-16.10.2013
Кренвирши 250 гр.
– 17.10.-23.10.2013
Печен джолан без кост в насипна витрина – 17.10.-23.10.2013
Печена шунка в насипна витрина – 17.10-23.10.2013
Бекон 260 гр. – 24.10-30.10.2013

Карфур

Телешки и Хамбургски в естествена обвивка в насипна витрина – 01.10-31.10.2013
Печена шунка в насипна витрина – 01.10.2013-13.10.2013
Колбас Средна гора в насипна витрина – 01.10.2013-13.10.2013
Печен деликатес в насипна витрина – 14.10-27.10.2013
Печено пилешко филе в насипна витрина – 14.10-27.10.2013
Шунка 300 гр.  – 14.10-27.10.2013
Кренвирши 500 гр. – 14.10-27.10.2013

Кауфланд

Кренвирши 500 гр. – 07.10-13.10.2013
Шунка пражка в насипна витрина – 14.10-20.10.2013
Бекон 260 гр. – 14.10-20.10.2013

МЕТРО

Кренвирши Стара планина 400 гр. – 26.09.-09.10.2013
Планински сух колбас 350 гр. – 26.09.-09.10.2013
Траен варено-пушен колбас  Стара планина – 10.10.-06.11.2013
Бекон в насипна витрина – 10.10.-06.11.2013
Филе пушено свинско внасипна витрина – 10.10.-06.11.2013
Пражка шунка слайс 500 гр. – 10.10.-06.11.2013
Шунка бут в насипна витрина – 10.10.-06.11.2013
Телешки суджук 170 гр. – 10.10.-06.11.2013
Планински сух колбас 350 гр. – 10.10.-06.11.2013
Телешки, Хамбургски, Камчия – 330 гр. – 10.10.-06.11.2013
Колбас Стара планина 300 гр. – 10.10.-06.11.2013
Шунка пражка 120 гр. – 10.10.-06.11.2013

Пикадили

Пражка шунка 240 гр. – 03.10-09.10.2013
Телешки колбас 330 гр. – 03.10-09.10.2013
Шпек 250 гр. – 10.10-16.10.2013
Пастърма 100 гр. – 10.10-16.10.2013
Деликатесен колбас 230 гр. – 10.10-16.10.2013
Колбас Средна гора в насипна витрина – 10.10-16.10.2013
Планински сух колбас в насипна витрина – 10.10-16.10.2013
Филе Елена в насипна витрина – 10.10-16.10.2013
Жарено свинско филе в насипна витрина – 17.10-23.10.2013
Печено пилешко филе 190 гр. – 17.10-23.10.2013
Печена шунка в насипна витрина – 24.10.-30.10.2013
Домашна кайма 500 гр. - 24.10-30.10.2013
Средна гора в насипна витрина - 24.10.-30.10.2013
Езиков деликатес в насипна витрина - 24.10.-30.10.2013

ХИТ

Телешки и Хамбургски в естествена обвивка в насипна витрина – 07.10-20.10.2013
Колбас Средна гора 240 гр. – 07.10-20.10.2013
Мини кренвирши 250 гр.  – 07.10-20.10.2013
Шунка пражка в насипна витрина - 21.10-03.11.2013
Кебапчета Стара планина 480 гр.
- 21.10-03.11.2013
Кюфтета Стара планина 480 гр.
- 21.10-03.11.2013
Кренвирши белени 250 гр. -
21.10-03.11.2013

ТВ 345

Пражка шунка в насипна витрина – 30.09.-13.10.2013
Телешки и Хамбургски в естествена обвивка в насипна витрина – 14.10-27.10.2013

Фантастико

Салам Бургас – 10.10-16.10.2013
Кренвирши 250 гр. – 24.10-30.10.2013

ТВ ВЕРДЕ

Домашна кайма 500 гр. – 26.09-09.10.2013
Кренвирши „Баланс” 320 гр. – 10.10-23.10.2013

Т-Маркет

Салам Бургас 250 гр. – 01.10-07.10.2013
Сух шпек 250 гр. – 01.10-07.10.2013
Телешки, Хамбургски, Камчия – 08.10-14.10.2013

Магазини ДАР

Телешки, Хамбургски, Камчия – 30.09.-06.10.2013
Мини кренвирши 250 гр. – 07.10-13.10.2013
Пастет Апетит 200 гр. – 14.10.-20.10.2013
Кренвирши Стара планина 400 гр. – 21.10.-27.10.2013

КОМЕ – ЦБА

Кренвирши 250 гр. – 03.10.-09.10.2013
Телешки и Хамбургски в естествена обвивка в насипна витрина  – 03.10.-09.10.2013
Сарфалади в насипна витрина – 10.10-16.10.2013
Телешки, Хамбургски, Камчия – 17.10-23.10.2013
Хамбургски в естествена обвивка в насипна витрина – 17.10-23.10.2013
Кренвирши „Баланс” 320 гр. – 24.10-30.10.2013
Панагюрска наденица в насипна витрина – 24.10-30.10.2013

ВМВ

Жарено свинско филе в насипна витрина – 30.09-13.10.2013
Сарфалади в насипна витрина – 30.09-13.10.2013
Кренвирши в насипна витрина – 30.09-13.10.2013
Бекон 260 гр. – 30.09-13.10.2013
Деликатесен колбас 230 гр. – 30.09-13.10.2013
Кренвирши белени 250 гр. – 30.09-13.10.2013
Деликатесен колбас в насипна витрина - 14.10-27.10.2013
Салам Бургас в насипна витрина - 14.10-27.10.2013
Шпек в деликатесна витрина - 14.10-27.10.2013
Кренвирши Стара планина 400 гр. - 14.10.-27.10.2013
Телешки суджук 170 гр. - 14.10-27.10.2013
Луканка панагюрска 180 гр. - 14.10-27.10.2013
Деликатесни гърди в насипна витрина - 14.10-27.10.2013