Промоционални цени през месец ноември 2013 Image 1
Промоции
— 01.11.2013 —
Промоционални цени през месец ноември 2013

Тук можете да видите промоционалните цени на продукти "Тандем" за месец ноември.

БИЛЛА

Кренвирши в насипна витрина – 01.11.-30.11.2013
Кренвирши Стара планина 400 гр. – 01.11.-30.11.2013
Телешка луканка 180 гр. – 01.11.-30.11.2013
Телешки суджук 170 гр. – 01.11.-30.11.2013
Печен свински бут без кост в насипна витрина – 31.10-06.11.2013
Шунка бомбичка 350 гр. – 31.10-06.11.2013
Колбас Средна гора 240 гр. – 31.10-06.11.2013
Пушено свинско филе в насипна витрина – 07.11.-13.11.2013
Кренвирши „Баланс” 320 гр. – 07.11.-13.11.2013
Пражка шунка в насипна витрина – 14.11.-20.11.2013
Печен джолан без кост в насипна витирина – 14.11.-20.11.2013
Шунка бут в насипна витрина – 21.11.-27.11.2013

КАУФЛАНД

Планински колбас в насипна витрина – 11.11.-17.11.2013
Телешки, Хамбургски, Камбия „Баланс” 330 гр. – 18.11-24.11.2013
Телешка луканка в насипна витрина – 25.11.-01.12.2013

Карфур

Деликатесен пастет в насипна витрина – 01.11.-30.11.2013
Колбас Закуска в насипна витрина – 01.11.-30.11.2013
Домашна пача в насипна витрина – 01.11.-30.11.2013
Желиран деликатес в насипна витрина – 01.11.-30.11.2013
Бахур в насипна витрина – 12.11.-24.11.2013

ХИТ

Кренвирши 500 гр. – 04.11.-17.11.2013
Бекон 260 гр. – 04.11.-17.11.2013
Кайма Стара планина 500 гр. – 04.11.-17.11.2013
Македонска наденица на насипна витрина – 18.11-01.12.2013
Жарен врат на насипна витрина – 18.11-01.12.2013
Шпек Стара планина 300 гр. – 18.11-01.12.2013

ТВ 345

Планински колбас 350 гр. – 11.11.-24.11.2013
Пастърма слайс 100 гр. – 11.11.-24.11.2013
Колбас Бургас 250 гр. – 25.11.-08.12.2013
Деликатесен колбас 230 гр. – 25.11.-08.12.2013

ПИКАДИЛИ

Домашна кайма 500 гр. – 14.11.-20.11.2013
Телешки колбас 330 гр. – 14.11.-20.11.2013
Шунка пражка в насипна витрина – 21.11-27.11.2013
Жарено свинско Филе в насипна витрина – 21.11-27.11.2013
Шунка печена в насипна витрина  – 21.11-27.11.2013
Шунка 350 гр. – 21.11-27.11.2013
Печено пилешко Филе 190 гр. – 21.11-27.11.2013
Шунка бут 120 гр. – 21.11-27.11.2013
Шунка печена 120 гр. – 21.11-27.11.2013
Свинско филе 120 гр.  – 21.11-27.11.2013
Кренвирши 250 гр. – 28.11.-04.12.2013
Шпек в насипна витрина – 28.11.-04.12.2013

ТВ Верде

Мини кренвирши 250 гр. – 07.11.-20.11.2013
Телешки, Хамбургски, Камчия 330 гр. – 21.11-27.11.2013

Коме – ЦБА София

Мини Кренвирши 250 гр. – 07.11.-13.11.2013
Наденица Баланс в насипна витрина - – 07.11.-13.11.2013
Сарфалади Баланс в насипна витрина – 07.11.-13.11.2013 
Шунка 350 гр – 07.11.-13.11.2013
Кайма смес 400 гр. – 14.11-20.11.2013
Пастет Апетит 200 гр. – 14.11-20.11.2013
Шунка класик 250 гр. – 21.11.-27.11.2013
Кайма Стара планина 500 гр. – 21.11.-27.11.2013

ВМВ

Печен свински бут без кост в насипна витрина – 11.11.-24.11.2013
Кренвирши Стара Планина в насипна витрина – 11.11.-24.11.2013
Панагюрска луканка в насипна витрина – 11.11.-24.11.2013
Средна гора 240 гр. – 11.11.-24.11.2013
Суджук Кълцан 170 гр. – 11.11.-24.11.2013
Кренвирши Баланс 320 гр. – 11.11.-24.11.2013

Промаркет

Шунка Пражка 240 гр. – 15.11-24.11.2013
Луканка Панагюрска 180 гр. – 15.11-24.11.2013
Кренвирши Стара планина 400 гр. – 22.11-28.11.2013
Домашна кайма 500 гр. – 22.11-28.11.2013
Телешки суджук 170 гр.  – 22.11-28.11.2013

Фантастико

Кренвирши 250 гр. + 1 бр. гратис – 14.11.-20.11.2013
Телешка луканка 180 гр. – 14.11.-27.11.2013
Кайма смес 500 гр. – 14.11.-27.11.2013

Магазини Дар

Колбас Средна гора 240 гр. – 11.11.-17.11.2013

Т-Маркет

Бекон 260 гр. – 19.11.-25.11.2013