Промоционални цени на "Тандем" през декември 2013! Image 1
Промоции
— 04.11.2013 —
Промоционални цени на "Тандем" през декември 2013!

Вижте актуалните ни промоции през декември тук!

Билла
Печена шунка на насипна витрина – 28.11-04.12.2013
Панагюрска луканка на насипна витрина  – 28.11-04.12.2013
Кренвирши 250 гр. – 05.12-11.12.2013
Селско филе на насипна витрина – 05.12-11.12.2013
Пражка шунка 240 гр. – 12.12.-18.12.2013
Печен деликатес на насипна витрина – 12.12.-18.12.2013
Пражка шунка на насипна витрина – 19.12-25.12.2013
Бекон 260 гр. – 19.12-25.12.2013
Пушен свински врат на насипна витрина – 26.12.2013-01.01.2014
Шунка бут на насипна витрина – 26.12.2013-01.01.2014
Филе Елена на насипна витрина – 01.12-31.12.2013
Печен джолан без кост на насипна витрина – 01.12-31.12.2013
Колбас Средна гора 240 гр. – 01.12-31.12.2013
Шунков колбас 280 гр. – 01.12-31.12.2013

МЕТРО
Кренвирши Финес и настроение 250 гр. –  05.12-18.12.2013
Шпек „Търново” 250 гр. –  05.12-18.12.2013
Филе Елена слайс 400 гр. –  05.12-18.12.2013
Пастърма слайс 400 гр. – 19.12.2013-01.01.2014

КАУФЛАНД
Печено пилешко филе на насипна витрина – 02.12-08.12.2013
Жарено шарено на насипна витрина – 02.12-08.12.2013
Панагюрска луканка 180 гр. – 09.12-15.12.2013
Печена шунка на насипна витрина – 23.12-29.12.2013

ХИТ
Кайма смес 400 гр. – 02.12-08.12.2013
Шунка бомбичка 300 гр. – 02.12-08.12.2013
Шунка класик 240 гр. – 02.12-08.12.2013
Домашна кайма 500 гр. – 09.12-15.12.2013
Бахур  – 09.12-15.12.2013
Печен свински бут на насипна витрина  – 09.12-15.12.2013
Печена шунка на насипна витрина – 16.12.-22.12.2013
Планински сух колбас 350 гр. – 16.12.-22.12.2013
Панагюрска луканка 180 гр. – 16.12.-22.12.2013
Деликатесен колбас 230 гр. – 23.12.29.12.2013
Кайма Стара планина 500 гр. – 23.12.29.12.2013
Печена шунка 120 гр. – 23.12.29.12.2013
Свинско филе 120 гр. – 23.12.29.12.2013
Шунка бут 120 гр. – 23.12.29.12.2013

Фантастико
Пражка шунка на насипна витрина – 01.12-31.12.2013
Жарено свинско филе на насипна витрина – 01.12.2013-02.01.2014
Бекон 260 гр. – 05.12-11.12.2013
Шпек Стара планина 300 гр. – 12.12.-18.12.2013
Шпек Бургас 250 гр.  – 19.12.2013-02.01.2014

ТВ 345
Кайма смес 400 гр. – 09.12-22.12.2013
Шунка бомбичка 350 гр. – 09.12-22.12.2013
Телешка луканка180 гр. – 23.12.2013-05.01.2014
Филе Елена 100 гр. – 23.12.2013-05.01.2014

Пикадили
Кренвирши Стара планина 400 гр.  – 05.12-11.12.2013
Бекон насипна витрина – 05.12-11.12.2013
Луканка панагюрска на насипна витрина – 12.12.-18.12.2013
Кайма 500 гр. – 12.12.-18.12.2013
Шунка бут на насипна витрина – 19.12-25.12.2013
Планински сух колбас на насипна витрина – 19.12-25.12.2013
Роле Трапезица на насипна витрина – 26.12.2013-01.01.2014
Пастърма на насипна витрина – 26.12.2013-01.01.2014

ТВ Верде
Средна гора на насипна витрина – 28.11.2013-01.01.2014
Кренвирши Баланс 320 гр. – 28.11.2013-01.01.2014

Магазини ДАР
Кренвирши на насипна витрина - – 02.12-08.12.2013
Пастет Апетит 200 гр. – 09.12-15.12.2013
Филе Елена 100 гр. – 23.12-29.12.2013

Т-Маркет
Пражка шунка 120 гр. – 03.12-09.12.2013
Телешки, Хамбургски, Камчия колбас 330 гр. – 10.12-16.12.2013
Шунка бомбичка 300 гр. – 17.12-23.12.2013
Шпек Търново 250 гр. – 24.12.-30.12.2013
Сух шпек 250 гр. – 24.12.-30.12.2013
Пилешко филе 190 гр. – 24.12.-30.12.2013


КОМЕ – ЦБА
Кренвирши на насипна витрина – 05.12-11.12.2013
Телешки, Хамбургски, Камчия колбас 330 гр. – 05.12-11.12.2013
Шпек Бургас 250 гр. – 12.12.-18.12.2013
Сух шпек 250 гр. – 12.12.-18.12.2013
Шунка бут 120 гр. – 12.12.-18.12.2013
Пушено свинско филе 120 гр. – 12.12.-18.12.2013
Панагюрска луканка на насипна витрина – 19.12-25.12.2013
Пражка шунка 240 гр. – 19.12-25.12.2013
Кайма смес 400 гр. – 26.12.2013-01.01.2014
Колбас Закуска на насипна витрина – 26.12.2013-01.01.2014
Пражка шунка 120 гр. – 26.12.2013-01.01.2014
Печено пилешко филе на насипна витрина – 26.12.2013-01.01.2014

ВМВ
Жарен свински врат на насипна витрина – 25.11.-08.12.2013
Деликатесн колбас на насипна витрина – 25.11.-08.12.2013
Телешки, Хамбургски, Камчия колбас 330 гр. – 25.11.-08.12.2013
Кренвирши Фемили 250 гр. – 25.11.-08.12.2013
Телешки и Хамбургски в естествена обвивка на насипна витрина – 09.12-22.12.2013
 Селско роле на насипна витрина – 09.12-22.12.2013
Печена шунка на насипна витрина – 09.12-22.12.2013
Пил.филе 190 гр. – 09.12-22.12.2013
Мини кренвирши 250 гр. – 09.12-22.12.2013
Телешки, Хамбургски, Камчия колбас Баланс 300 гр. – 09.12-22.12.2013
Колбас Средна гора на насипна витрина – 23.12.2013-19.01.2014
Филе Елена на насипна витрина – 23.12.2013-19.01.2014
Печен бут на насипна витрина – 23.12.2013-19.01.2014
Пражка шунка 240 гр. – 23.12.2013-19.01.2014
Шунка 350 гр.  – 23.12.2013-19.01.2014
Деликатесен колбас 230 гр. – 23.12.2013-19.01.2014

Промаркет
Мини кренвирши 250 гр. - 29.11-08.12.2013
Кренвирши Баланс 320 гр. - 29.11-08.12.2013
Пражка шунка 240 гр. - 29.11-08.12.2013
Шунка 350 гр.  - 29.11-08.12.2013
Печено пилешко филе - 29.11-08.12.2013
Колбас Закуска 220 гр. - 29.11-08.12.2013
Кренвирш фемили 250 гр. – 13.12.-22.12.2013
Пражка шунка 120 гр.  – 13.12.-22.12.2013  
Филе Елена 100 гр. – 13.12.-22.12.2013
Кренвирши 250 гр. – 20.12-29.12.2013
Телешки, Камчия колбас 330 гр. – 20.12-29.12.2013
 Шунка класик 240 гр. – 20.12-29.12.2013
Телешки суджук 170 гр. – 20.12-29.12.2013
Чубралийка 150 гр. – 20.12-29.12.2013

Карфур
Луканка телешка на насипна витрина – 10.12.2013-05.01.2014
Колбас Средна гора на насипна витрина – 10.12.2013-05.01.2014
Печено пилешко филе 190 гр. + 30 гр. бонус – 10.12.2013-05.01.2014

Бодинор
Жарен свински врат на насипна витрина – 15.12.-31.12.2013