Промоционални цени на продукти "Тандем" за февруари 2014 г. Image 1
Промоции
— 03.02.2014 —
Промоционални цени на продукти "Тандем" за февруари 2014 г.

Промоционалните цени на "Тандем" за февруари можете да намерите тук.

Билла
Панагюрска луканка на насипна витрина – 01.02.-28.02.2014
Луканков колбас Средна гора 240 гр. – 01.02.-28.02.2014
Пражка шунка 240 гр. – 13.02.-19.02.2014
Печен деликатес на насипна витрина – 20.02.-26.02.2014
Мини кренвирши 250 гр. – 20.02.-26.02.2014
Кренвирши 250 гр. – 27.02.-05.03.2014
Пражка шунка на насипна витрина – 27.02.-05.03.2014

МЕТРО
Кренвирши насипни – 30.01-12.02.2014
Мини кренвирши 500 гр. – 13.02.-26.02.2014

Кауфланд
Наденица Баланс дребна разфасовка – 03.02.-09.02.2014
Пражка шунка на насипна витрина – 10.02.-16.02.2014
Бекон 260 гр. – 17.02.-23.02.2014

Карфур
Кренвирши на насипна витрина – 28.01.-09.02.2014
Шунка пражка 240 гр. – 27.01.-09.02.2014
Бахур на насипна витрина – 11.02.-23.02.2014
Кренвирши 500 гр. – 10.02.-23.02.2014

Фантастико
Кренвирши 250 гр. – 30.01.-05.02.2014
Пражка шунка 120 гр. – 06.02.-12.02.2014
Пражка шунка на насипна витрина – 13.02.-19.02.2014

ТВ 345
Мини кренвирши 250 гр. . – 03.02.-16.02.2014
Пушено свинско филе 120 гр. – 03.02.-16.02.2014

Пикадили
Печен свински бут на насипна витрина – 30.01.-05.02.2014
Луканков колбас Средна гора на насипна витрина – 30.01.-05.02.2014
Роле Трапезица на насипна витрина – 30.01.-05.02.2014
Печена шунка 120 гр. – 06.02.-12.02.2014
Печено пилешко филе 190 гр. – 06.02.-12.02.2014
Кренвирши Стара планина 400 гр. – 13.02.-19.02.2014
Шунка печена калъп на наниспа витрина – 13.02.-19.02.2014
Печен свински бут на наниспа витрина – 13.02.-19.02.2014
Печено пилешко филе на наниспа витрина – 13.02.-19.02.2014
Кренвирши Фемили 250 гр. – 13.02.-19.02.2014
Телешки колбас в естествена обвивка на насипна витрина – 13.02.-19.02.2014
Кренвирши Стара планина 400 гр. – 20.02.-26.02.2014

Магазини ДАР
Кренвирши 250 гр. – 10.02.-16.02.2014
Кренвирши на насипна витрина – 24.02.-02.03.2014

ТВ Коме – CBA
Деликатесни гърди на регал – 06.02.-12.02.2014
Домашна пача на насипна витрина – 13.02.-19.02.2014
Печено пилешко филе на насипна витрина – 20.02.-26.02.2014

ВМВ
Кренвирши на насипна витрина – 10.02.-23.02.2014
Жарено филе на насипна витрина – 10.02.-23.02.2014
Пастет Апетит 200 гр. – 10.02.-23.02.2014
Пражка шунка 240 гр. – 10.02.-23.02.2014

Промаркет
Телешки колбас 330 гр. – 31.01.-09.02.2014
Колбас Камчия 330 гр. – 31.01.-09.02.2014

ТВ Верде
Деликатесен пастет 250 гр. – 13.02.-26.02.2014

Т-Маркет
Кайма смес 400 гр. – 11.02.-17.02.2014
Телешки колбас 330 гр. – 11.02.-17.02.2014
Колбас Камчия 330 гр. – 11.02.-17.02.2014
Хамбургски колбас 330 гр. – 11.02.-17.02.2014