Промоционални цени на продукти "Тандем" за месец март 2014 г. Image 1
Промоции
— 03.03.2014 —
Промоционални цени на продукти "Тандем" за месец март 2014 г.

Промоционалните цени на "Тандем" за месец март можете да видите тук!

БИЛЛА

Кренвирши 250 гр. – 27.02-05.03.2014
Пражка шунка на насипна витрина – 27.02-05.03.2014
Деликатесен пастет на насипна витрина – 06.03-12.03.2014
Печен свински бут без кост на насипна витрина – 13.03.-19.03.2014
Пушен свински врат на насипна витрина – 20.03-26.03.2014
Колбас Средна гора 240 гр. – 27.03.-02.04.2014
Бекон на насипна витрина – 01.03.-31.03.2014
Печен джолан без кост на насипна витрина – 01.03.-31.03.2014

МЕТРО
Кренвирши на насипна витрина – 13.03-26.03.2014
Шунка бут на насипна витрина – 13.03-26.03.2014
Телешки и Хамбургски в естествена обвивка – 27.03.-09.04.2014

Кауфланд
Жарена шунка – 10.03-16.03.2014
Жарено шарено – 24.03-30.03.2014

ХИТ
Шунка класик 240 гр. – 03.03-16.03.2014
Кебапчета Стара планина 480 гр. – 03.03-16.03.2014
Кюфтета Стара планина 480 гр. – 03.03-16.03.2014
Кайма 500 гр. – 03.03-16.03.2014

Фантастико
Шунка 300 гр. – 06.03-12.03.2014
Бекон 260 гр. – 13.03.-19.03.2014
Пражка шунка на насипна витрина – 20.03-26.03.2014
Шунка класик 240 гр. – 27.03-02.04.2014


Пикадили
Шунка бут на насипна витрина – 27.02-05.03.2014
Деликатесен колбас на насипна витрина – 06.03-12.03.2014
Пражка шунка 240 гр. – 06.03-12.03.2014
Шунка класик 240 гр. – 13.03.-19.03.2014
Пражка шунка на насипна витрина – 13.03.-19.03.2014
Панагюрска луканка на насипна витрина – 20.03-26.03.2014
Шунка класик 240 гр. – 20.03-26.03.2014
Жарен свински врат на насипна витрина – 27.03-02.04.2014
Деликатесен колбас на насипна витрина – 27.03-02.04.2014

Т-Маркет
Бургас 250 гр. – 04.03-10.03.2014
Сух шпек 250 гр. – 04.03-10.03.2014

Магазини ДАР
Кайма 500 гр. – 03.03-09.03.2014
Пастет 200 гр. – 03.03-09.03.2014
Мини кренвирши е250 гр. – 03.03-09.03.2014
Кренвирши е250 гр. – 03.03-09.03.2014
Пражка шунка 120 гр. – 03.03-09.03.2014
Телешки, Хамбургски, Камчия колбас 330 гр. – 03.03-09.03.2014
Деликатесен пастет 250 гр. – 10.03-16.03.2014
Шунка 350 гр. – 17.03-23.03.2014
Бекон 260 гр. – 24.03-30.03.2014

ТВ КОМЕ

Кренвирши на насипна витрина – 27.02-05.03.2014
Телешки в естествена обвивка – 06.03-12.03.2014
Кренвирши 250 гр. – 13.03.-19.03.2014
Кренвирши Финес и настроение 250 гр. – 13.03.-19.03.2014
Кайма смес 400 гр. – 20.03-26.03.2014
Бургас 250 гр. – 27.03-02.04.2014
Сух шпек 250 гр. – 27.03-02.04.2014

ТВ 345
Кайма смес 400 гр. – 03.03-16.03.2014
Шунка 350 гр. – 03.03-16.03.2014

Карфур
Жарено свинско филе – 25.02-09.03.2014
Телешки, Хамбургски, Качия колбас  – 25.02-09.03.2014
Телешки и Хамбургски в естествена обвивка – 11.03-23.03.2014
Бургас 250 гр. – 10.03-23.03.2014
Сух шпек 250 гр. – 10.03-23.03.2014
Печена шунка на насипна витрина – 01.03.-31.03.2014
Печен свински бут на насипна витрина – 01.03.-31.03.2014