Промоции на продукти "Тандем" за месец април 2014 Image 1
Промоции
— 03.03.2014 —
Промоции на продукти "Тандем" за месец април 2014

Промоционалните цени на продукти "Тандем" можете да намерите тук!

Билла

Пражка шунка на насипна витрина – 27.03-23.04.2014
Шунка 350 гр.  – 01.04-30.04.2014
Телешки, Хамбургски, Камчия Баланс 300 гр. – 01.04-30.04.2014
Свинско филе на насипна витрина  – 01.04-30.04.2014
Печен свински бут на насипна витрина – 03.04-09.04.2014
Селско филе на насипна витрина – 10.04-16.04.2014
Филе Елена – 17.04-23.04.2014
Кренвирши Стара Планина 400 гр. – 17.04-23.04.2014
Печен деликатес на насипна витрина – 17.04-23.04.2014
Пушен свински врат врат на насипна витрина – 24.04-30.04.2014
Печен бут без кост на насипна витрина – 24.04-30.04.2014                  
Печено пилешко филе на насипна витрина – 24.04-30.04.2014
Кренвирши на насипна витрина – 24.04-30.04.2014

МЕТРО
Телешки и Хамбургски в естествена обвивка на насипна витрина -  27.03-09.04.2014
Печено г ръдно роле 500 гр -  27.03-09.04.2014
Телешки и Хамбургски в естествена обвивка на насипна витрина -  10.04-23.04.2014
Печено г ръдно роле 500 гр -  10.04-23.04.2014
Мини кренвирши 500 гр. -  10.04-23.04.2014

Кауфланд
Кренвирши Баланс 320 гр. – 31.03-06.04.2014
Телешки суджук 170 гр. – 21.04-27.04.2014

ХИТ
Кренвирши Стара Планина 400 гр. – 31.03-13.04.2014
Македонска наденица на насипна витрина  – 31.03-13.04.2014     
Шунка 300 гр – 31.03-13.04.2014

Фантастико
Кренвирши на насипна витрина – 03.04-09.04.2014
Кренвирши 250 гр. – 17.04-23.04.2014
Пражка шунка на насипна витрина – 24.04-30.04.2014

ТВ 345

Мини кренвирши 250 гр. – 31.03-13.04.2014
Кренвирши Финес и настроение – 250 гр. – 31.03-13.04.2014

Пикадили
Телешки колбас 330 гр – 03.04-09.04.2014
Бекон на насипна витрина – 03.04-09.04.2014
Пражка шунка 240 гр  - 10.04-16.04.2014
Шунка печена на насипна витрина - 10.04-16.04.2014
Бекон на насипна витрина - 10.04-16.04.2014
Кренвирши Фемили 250 гр - 10.04-16.04.2014
Жарен свински врат на насипна витрина - 10.04-16.04.2014
Жарено свинско филе на насипна витрина - 10.04-16.04.2014
Пастърма 100 гр - 10.04-16.04.2014
Пастърма на насипна витрина – 17.04-23.04.2014
Телешки в естествена обвивка на насипна витрина – 24.04-30.04.2014
Кренвирши 250 гр – 24.04-30.04.2014

Верде
Пражка шунка 240 гр. – 27.03-09.04.2014
Колбас Столичень ~220 гр. – 10.04.-23.04.2014

Т-Маркет
Кайма смес 400 гр . -08.04.-14.04.2014
Колбас Бургас и Сух шпек 250 гр. – 15.04-22.04.2014
Телешки, Хамбургски, Камчия 330 гр. – 22.04-28.04.2014

Магазини Дар
Кайма 500 гр. – 07.04-13.04.2014
Шунка 350 гр – 07.04-13.04.2014
Колбас Бургас 250 гр. – 07.04-13.04.2014
Кренирши 250  гр. – 07.04-13.04.2014
Деликатесен пастет 250 гр. – 07.04-13.04.2014
Филе Елена 100 гр. – 07.04-13.04.2014
Пражка шунка 120 гр. – 21.04-27.04.2014

КОМЕ
Жарено свинско филе на насипна витрина – 03.04-09.04.2014
Кренвирши на насипна витрина - 10.04-16.04.2014
Телешки, Хамбургски, Камчия 330 гр. - 10.04-16.04.2014
Кайма смес 400 гр . – 17.04-23.04.2014
Пражка шунка 240 гр. – 24.04-30.04.2014
Кренвирши Баланс 320 гр. – 24.04-30.04.2014