Сп. „Слава: „ТАНДЕМ” събра 20 000 лв. за „Защитено жилище ЗАЕДНО” на 15-я си юбилей Image 1
Събития
— 16.12.2008 —
Сп. „Слава: „ТАНДЕМ” събра 20 000 лв. за „Защитено жилище ЗАЕДНО” на 15-я си юбилей
На 12 декември месопреработвателна компания „Тандем” отпразнува 15-та си годишнина с благотворително тържество, на което събра 20 000 лв. дарения за „Защитено жилище ЗАЕДНО”. Зала 3 на НДК събра 1000 гости, които вместо подаръци дадоха средства за подпомагането на дома за младежи без родителска грижа. Инициативата беше представена от собствениците на „Тандем” Кирил и Дамян Вътеви, изпълнителния директор на фирмата Бианка Велева и от инициатора на проекта „Защитено жилище ЗАЕДНО” арх. Иво Пантелеев.
Министърът на земеделието и храните Валери Цветанов, изпълнителният директор на Асоциацията на месопреработвателите в България д-р Светла Чамова и бизнес партньори на „Тандем” поздравиха от сцената ръководството на фирмата за избора на благотворителна кауза.
За първи път министър Цветанов обяви публично, че на предстояща среща на министрите на ЕС, отговарящи за земеделието и храните, ще представи продукцията на „Тандем”, която според него е „без конкуренция на пазара на месни продукти в България”. Той допълни: „Фирми като „Тандем”, които спазват всички стандарти за качество, ми дават сила като министър да кажа пред ЕС – това е България!”
Без да крият предпочитанията си към продуктите с марка „Тандем”, в празника се включиха и певицата Мариана Попова, вокално-театрална група „Врабчетата” и водещият Краси Радков.
В 15-годишната си история „Тандем” заслужи добрите си позиции на българския пазар с високо качество на произвежданите продукти и внимание към нуждите на потребителите. Благотворителната кауза е възможност за компанията да пренесе ценностите, които изповядва, като помогне за образоването и професионалната подготовка на младежите от „Защитено жилище ЗАЕДНО”.