Деликатесите на „Тандем” бяха представени на рождения ден на българско гурме общество Image 1
Събития
— 12.02.2009 —
Деликатесите на „Тандем” бяха представени на рождения ден на българско гурме общество

На 12 февруари Българско гурме общество отпразнува първия си рожден ден с деликатесите на „Тандем” в комбинация с изискани вина. Секретарят на организацията г-н Станислав Радославов благодари на фирмата за „смелостта да позиционира свои продукти във високия гурме клас”.


Маркетинг мениджърът на „Тандем” г-н Дончо Дудев поздрави Българско гурме общество за успешното развитие на гурме културата в България и обясни защо членовете на организацията трябва да се запознаят с продукцията на фирмата: „Интересуваме се от потребителите си, доверяваме се на техния вкус. Вече повече от година на българския пазар се усеща засилен интерес към по-качествените продукти – деликатесите. Философията ни е да произвеждаме висококачествена храна и се стремим да отговорим на високите изисквания както на членовете на Българско гурме общество, така и на всеки един потребител. Днес ви представяме едни от най-добрите си продукти, защото тази организация и нашата фирма гледат в една посока.”


Празничното меню започна с Пражка шунка „Тандем” с ябълка, домат кон касе и авокадо в оризова кора в съчетание с Шардоне. Дегустацията продължи с Деликатесен пастет „Тандем” с гъби шитаки върху царевична брускета с конфитюр от червен лук и Розе, Телешко филе „Тандем” с печено рагу от сини сливи в коктейлна лъжица и Мерло. Финалната четвърта чаша вино – Каберне Совиньон, беше поднесена с три различни хапки: Печено гръдно роле „Тандем” с ментово желе и прясна мента в коктейлна лъжица, Телешка пастърма „Тандем” и къдрав магданоз и Оши суши с пиперосана шунка „Бохеми” „Тандем”, печена червена чушка и див лук.