Гурме круши с печено свинско филе, камембер и орехови ядки Image 0
Изпълнете рецептата с:
Гурме круши с печено свинско филе, камембер и орехови ядки
Продукти за 4 порции

Любителите на сладко-соления вкус ще изпитат наслада от ароматното ястие в стил Гурме! На предстоящите Коледни и Новогодишни празници можете да изненадате своите гости с вкусна, здравословна и „изискана” рецепта.

Необходими продукти:

• 200 гр. печено Свинско филе „Тандем”
• 4 бр. круши
• 125 гр. камамбер
• 15 гр. масло
• орехови ядки
• 4 с.л. пчелен мед

Приготовление

1. Крушите се разрязват наполовина по дължина, почистват се от семките и се издълбават.
2. Подреждат се в тавичка и се пълнят с нарязаното филе и сиренето.
3. Върху всяка половинка се слага парченце масло и се поръсват орехи.
4. Пече се в загрята до 160 градуса фурна.
5. Готовите круши се поднасят, поръсени с мед.

Можете да предложите рецептата като предястие или десерт, а на тези, които обичат малките порции, и като основно ястие.