Промоции м. март 2013 г. Image 1
Промоции
— 01.03.2013 —
Промоции м. март 2013 г.

През месец март можете да откриете на промоционални цени различни наши продукти в търговската мрежа.

Търговски обект

Продукт в промоция

Период на промоцията

Билла

Домашен бахур

28.02.-06.03.2013

Кренвирши е250 гр.

07.03.-13.03.2013

Кренвирши е500 гр. safepack

07.03.-13.03.2013

Печен свински джолан

07.03.-13.03.2013

Бекон е 260 гр.

07.03.-13.03.2013

МЕТРО

Пушено свинско филе калъп

28.02.-13.03.2013

Кауфланд

Шунка пражка калъп

04.03.-10.03.2013

ХИТ

Деликатесен пастет

04.03.-10.03.2013

Македонска наденица

04.03.-10.03.2013

Фантастико

Кренвирши е 250 гр.

28.02.-06.03.2013

Шунка е 300 гр.

07.03.-13.03.2013

Шунков колбас е280 гр.

20.02.-14.03.2013

Конски шпек е300 гр.

13.03.-27.03.2013

Печено пилешко филе насипно

28.02.-13.03.2013

Филе Елена е100 гр.

21.03.-27.03.2013

Печен деликатес калъп

13.03.-27.03.2013

Пикадили

Шунка е350 гр.

28.02.-06.03.2013

Жарен свински врат

07.03.-13.03.2013

Пражка шунка е240 гр.

14.03.-20.03.2013

Печен деликатес калъп

15.03.-15.04.2013

Кренвирши е250 гр.

01.03.-01.04.2013

Жарен свински врат

07.03.-10.03.2013

ТВ Европа

Салам Бургас е 250 гр.

04.03.-10.03.2013

Супермаркет Рода

Телешки, Хамбургски, Камчия е 330 гр.

28.02.-13.03.2013

КОМЕ (СВА)

Панагюрска наденица

28.02.-13.03.2013

Пражка шунка калъп

18.03.-31.03.2013

Шунка е 350 гр.

14.03.-27.03.2013

ПроМаркет

Домашна кайма е 500 гр.

01.03.-10.03.2013

Кюфтета е480 гр.

01.03.-10.03.2013

София Милк

Кренвирши Баланс е320 гр.

04.03.-10.03.2013