Промоции на продукти "Тандем" през април месец Image 1
Промоции
— 01.04.2013 —
Промоции на продукти "Тандем" през април месец
Промоциите на продукти "Тандем" за месец април можете да видите тук.

Търговски обект

Продукт в промоция

Период на промоцията

Билла

Селско филе калъп

04.04.-10.04.2013

Кренвирши насипни

11.04.-17.04.2013

Филе Елена

18.04.-24.04.2013

Шунка пражка калъп

01.04.-05.05.2013

Шунков колбас 280 гр.

01.04.-31.04.2013

Деликатесен пастет

01.04.-31.04.2013

МЕТРО

Кренвирши 250 гр.

28.03.-10.04.2013

Телешки и Хамбургски в естествена обвивка - вакуум

28.03.-10.04.2013

Салам Бургас 250 гр.

11.04.-24.04.2013

Деликатесен колбас 230 гр.

11.04.-24.04.2013

Кренвирши Баланс 320 гр.+ 1 бр. гратис

11.04.-24.04.2013

Кауфланд

Бирен вурст

22.04.-28.04.2013

ХИТ

Македонска наденица

01.04.-07.04.2013

Жарено свинско филе вакуум

01.04.-07.04.2013

Сух шпек 250 гр.

01.04.-07.04.2013

Бургас 250 гр.

01.04.-07.04.2013

Свинско филе

08.04.-14.04.2013

Бекон 260 гр.

08.04.-14.04.2013

Печено пилешко филе 190 гр.

08.04.-14.04.2013

Шунка бут калъп

15.04.-21.04.2013

Фантастико

Пушено свинско филе 120 гр.

04.04.-10.04.2013

Траен варено-пушен салам 300 гр. Стара планина

11.03.-17.04.2013

Деликатесен пастет

18.04.-24.04.2013

Кренвирши Стара планина 400 гр.

25.04.-01.05.2013

Пикадили

Жарен свински врат вакуум

04.04.-10.04.2013

Печен деликатес калъп

15.03.-15.04.2013

Колбас Средна гора насипен

15.03.-15.04.2013

ТВ Европа

Кренвирши „Баланс” 320 гр.

15.04.-21.04.2013

Сарфалади „Баланс” насипни

01.04.-14.04.2013

Наденица „Баланс”

01.04.-14.04.2013

Кренвирши насипни

15.04.-28.04.2013

Супермаркет Рода

Кренвирши Стара планина насипни

11.04.-24.04.2013

ТМаркет

Кайма смес 400 гр.

02.04.-08.04.2013

Кренвирши 500 гр.

09.04.-15.04.2013

Кренвирши 250 гр.

16.04.-22.04.2013

Кренвирши насипни

23.04.-29.04.2013