Промоционални цени за м. юни Image 1
Промоции
— 03.06.2013 —
Промоционални цени за м. юни

 

Промоциите на продукти Тандем в търговската мрежа през юни месец!

        Билла

o   Шунка пражка - насипна витрина - 06.06.-12.06.2013

o   Кренвирши е250 гр. - 13.06.-19.06.2013

o   Печен джолан без кост - 13.06.-19.06.2013

o   Печен свински бут без кост - 20.06.-26.06.2013

o   Кренвирши Баланс е320 - 27.06.-03.07.2013

o   Пушено свинско филе - насипна витрина - 01.06.-30.06.2013

o   Кренвирши Стара планина е400 гр - 01.06.-30.06.2013

        МЕТРО

o   Бекон - калъп - 06.06.-19.06.2013

o   Кренвирши е250 гр. - 20.06.-03.07.2013

o   Бирен вурст - 06.06.- 19.06.2013

o   Кренвирши – насипни - 06.06.- 19.06.2013

o   Телешки и Хамбургски в естествена обвивка - 20.06.- 03.07.2013

-       ХИТ

o   Жарено свинско филе – насипна витрина - 03.06.-16.06.2013

o   Пастърма е100 гр. - 03.06.-16.06.2013

o   Колбас Средна гора – насипна витрина - 03.06.-16.06.2013

o   Телешки, Хамбургски, Камчия е330 - 17.06.-30.06.2013

o   Кайма смес Стара планина е500 гр. - 17.06.-30.06.2013

o   Шунка е300 гр. - 17.06.-30.06.2013

         Фантастико

o   Кренвирши е250 гр. - 30.05.-05.06.2013

o   Шунка класик е240 гр.- 06.06.-12.06.2013

o   Пастет е200 гр. - 13.06.-19.06.2013

o   Шунка пражка калъп - 27.06 - 03.07.2013


Пикадили

 o   Кайма смес е500 гр. - 13.06.-19.06.2013

o   Шунка класик е240 гр.- 13.06.-19.06.2013

o   Шунка пражка е240 гр - 20.06 - 26.06..2013

        КАУФЛАНД

o   Кабаноси - 03.06.-09.06.2013

o   Жарена шунка насипна витрина - 10.06.-16.06.2013

o   Наденички тип нюрнбергски 330 гр. - 03.06.-30.06.2013

o   Братвурст 400 гр. - 03.06.-30.06.2013

o   Шопски деликатес - 24.06-30.06.2013

o   Бирен вурст насипна витрина - 03.06.-30.06.2013

         ТВ Европа

o   Кренвирши Баланс е320 - 10.06-16.06.2013


ТВ Карфур

 o   Телешки, Хамбургски в естествена обвивка - на насипна витрина - 18.06-30.06.2013

o   Панагюрска наденица -- насипна витрина - 18.06-30.06.2013

o   Луканка панагюрска -- насипна витрина - 20.06-30.06.2013

o   Луканка телешка-- насипна витрина - 20.06-30.06.2013

 

       ВМВ

o   Печено пилешко филе е190 гр. - 10.06.-23.06.2013

o   Мини кренвирши е250 гр. - 10.06.-23.06.2013

o   Жарено свинско филе – насипна витрина – 10.06.-23.06.2013

o   Телешки и Хамбургски в естествена обвивка -- 10.06.-23.06.2013

o   Средна гора - насипна витрина - 24.06.-07.07.2013

o   Салам Бургас и Сух шпек – насипна витрина – 24.06.-07.07.2013

o   Пражка шунка е240 гр. - 24.06.-07.07.2013

o   Телешки Хамбургски, Камчия - е330 гр. - 24.06.-07.07.2013

 Буров и син

o   Печени кюфтета е210 гр.- 28.05.-17.06.2013

o   Печени кебапчета е210 гр.- 28.05.-17.06.2013

        Бодинор  

o   Печени кюфтета е210 гр.- 15.06.-30.06.2013

o   Печени кебапчета е210 гр.- 15.06.-30.06.2013

                  o   Мини кренвирши е250 гр. - 15.06.-30.06.2013

 345

o   Карначета е320 гр. - 24.06.-07.07.2013

o   Колбас Закуска е220 гр. - 24.06.-07.07.2013

 Фродо Маркет

o   Кебапчета е420 гр. - 15.06.-30.06.2013

o   Кюфтета е420 гр. - 15.06.-30.06.2013

 ПроМаркет

o   Суджук кълцан е170 гр. - 21.06.-30.06.2013

o   Кайма смес е400 гр. - 21.06.-30.06.2013