Промоции през юли месец 2013 Image 1
Промоции
— 01.07.2013 —
Промоции през юли месец 2013

Промоционалните цени на Тандем за м. юли можете да намерите тук!

Билла

Печена шунка на насипна витрина – 04.07-10.07.2013

Кренвирши на насипна витрина – 01.07-31.07.2013

Средна гора 240 гр. – 01.07-31.07.2013

Шунка бут на насипна витрина – 25.07-31.07.2013

Кренвирши 250 гр. - 25.07-31.07.2013

 

МЕТРО

Кренвирши Стара планина 400 гр. – 04.07-17.07.2013

Бирен вурст на насипна витрина – 04.07-17.07.2013

Кренвирши на насипна витрина – 04.07-17.07.2013

Телешки, Хамбургски, Камчия 330 гр. – 18.07-31.07.2013

Траен варено-пушен колбас Стара планина 300 гр. – 18.07-31.07.2013

Средна гора 240 гр. – 18.07-31.07.2013

 

КАУФЛАНД

Колбас Закуска на насипна витрина - 08.07-14.07.2013

Печена шунка на насипна витрина – 15.07.21.07.2013

Братвурст 400 гр. – 15.07.21.07.2013

Телешки, Хамбургски, Камчия 300 гр. 22.07-28.07.2013

 

Карфур

Кренвирши на насипна витрина – 08.07-31.07.2013

Печена шунка на насипна витрина – 08.07-31.07.2013

 

ХИТ

Кебапчета Стара планина 480 гр. – 01.07-14.07.2013

Кюфтета Стара планина 480 гр. – 01.07-14.07.2013

Кайма смес Стара планина 500 гр. – 01.07-14.07.2013

Траен варено-пушен колбас Стара планина 300 гр. – 01.07-14.07.2013

Шунка пражка на насипна витрина – 15.07.-28.07.2013

Деликатесен пастет на насипна витрина – 15.07.-28.07.2013

Деликатесен колбас на насипна витрина – 15.07.-28.07.2013

 

Фантастико

Шунков колбас  280 гр. – 11.07-17.07.2013

 

ТВ 345

Карначета 320 гр. – 24.06-07.07.2013

Колбас Закуска 220 гр. – 24.06-07.07.2013

Шунка 350 гр. – 22.07-04.08.2013

Кайма 400 гр. – 22.07-04.08.2013

 

ПИКАДИЛИ

Планински колбас на насипна витрина – 01.07-31.07.2013

Домшна кайма 500 гр. – 01.07-31.07.2013

Шунка 350 гр. – 27.06-03.07.2013

Шунка пражка на насипна витрина – 04.07-10.07.2013

Кренвирши 250 гр. – 11.07.-17.07.2013

Средна гора на насипна витрина – 11.07.-17.07.2013

Кренвирши Стара планина 400 гр. – 18.07-24.07.2013

Кренвирши 250 г. – 18.07-24.07.2013

Белени кренвирши 250 гр. – 18.07-24.07.2013

Телешки и Хамбургски в естествена обвивка– 18.07-24.07.2013

Кайма 500 гр. – 18.07-24.07.2013

Пражка шунка 240 гр. – 25.07-31.07.2013

Луканка Панагюрска на насипна витрина – 25.07-31.07.2013

 

ТВ Европа

Мини кренвирши 250 гр. – 01.07-07.07.2013

Сарфалади Баланс на насипна витрина – 01.07-14.07.2013

 Бекон 260 гр. - 22.07-28.07.2013

 

Ена Маркет

Жарен свински врат – 18.07-24.07.2013

Бекон на насипна витрина. – 18.07-24.07.2013

Шунка класик 240 гр. – 18.07-24.07.2013

Печено пилешко филе 190 гр. – 18.07-24.07.2013Т-Маркет

Белени кренвирши 250 гр. – 02.07-08.07.2013

Пражка шунка 120 гр. – 09.07-15.07.2013

 

КОМЕ – ЦБА

Жарено свинско филе – 04.07.-17.07.2013

Наденички Мергез 400 гр. - 18.07-31.07.2013

Наденички Къри 400 гр. - 18.07-31.07.2013

 

Буров и син

Пастет Апетит 200 гр. – 09.07-29.07.2013