Промоции на продукти "Тандем" през август 2013 Image 1
Промоции
— 01.08.2013 —
Промоции на продукти "Тандем" през август 2013

В изброените магазини по-долу можете да намерите наши продукти на промоционални цени през август!

Билла

- Наденица „Баланс” на насипна витрина – 01.08.-07.08.2013

- Печен джолан без кост на насипна витрина – 08.08.-14.08.2013

- Луканка Панагюрска на насипна витрина – 22.08.-28.08.2013

- Бекон 260 гр. – 01.08.-31.08.2013

- Печен свински бут без кост на насипна витрина – 01.08.-31.08.2013

 

МЕТРО

- Кренвирши Стара планина 400 гр. – 01.08.-14.08.2013

- Пушено свинско филе на насипна витрина – 01.08.-14.08.2013

- Бирен вурст на насипна витрина – 01.08.-14.08.2013

- Сарфалади на насипна витрина – 01.08.-14.08.2013

- Бекон слайс  500 гр. – 01.08.-14.08.2013

- Траен колбас Стара планина 300 гр. – 15.08.-28.08.2013

 

Кауфланд

- Кренвирши 250 гр. – 19.08.-25.08.2013

- Шунка пражка на насипна витрина – 26.08.-31.08.2013ХИТ

- Кренвирши 500 гр. – 29.07.-11.08.2013

- Печено пилешко филе 190 гр. – 29.07.-11.08.2013

- Сух шпек 250 гр. – 29.07.-11.08.2013

- Салам Бургас 250 гр. – 29.07.-11.08.2013

- Мини кренвирши 250 гр. – 12.08.-25.08.2013

- Деликатесен колбас 230 гр. – 12.08.-25.08.2013

- Колбас Закуска на насипна витрина – 12.08.-25.08.2013

 

Фантастико

- Кайма смес 500 гр – 08.08.-14.08.2013

- Шунка пражка на насипна витрина – 22.08.-28.08.2013

 

Пикадили

- Пушено свинско филе 120 гр. – 01.08.-31.08.2013

- Шунка бут 120 гр. – 01.08.-31.08.2013

- Шунка печена 120 гр. – 01.08.-31.08.2013

- Сушеница 160 гр. – 01.08.-31.08.2013

- Шунка печена на насипна витрина – 01.08.-07.08.2013

- Колбас Средна гора 240 гр. – 01.08.-07.08.2013

- Жарен свински врат на насипна витрина – 08.08.-14.08.2013

- Шунка класик 240 гр. – 08.08.-14.08.2013

- Печено пилешко филе 190 гр. – 15.08.-21.08.2013

- Шпек Стара планина на насипна витрина – 15.08.-21.08.2013

- Домашна кайма 500 гр. – 22.08.-28.08.2013

- Бекон на насипна витрина – 22.08.-28.08.2013

 

ТВ 345

- Телешки, Хамбургски и Камчия 330 гр. – 19.08.-01.09.2013

 

Т-Маркет

- Кренвирши  500 гр. – 06.08.-12.08.2013

- Телешки, Хамбургски и Камчия „Баланс” 300 гр. – 13.08.-19.08.2013

- Шунка мини 300 гр. – 20.08.-26.08.2013

 

ТВ Европа

- Кренвирши белени 250 гр. – 05.08.-11.08.2013

- Телешки, Хамбургски и Камчия „Баланс” 300 гр. – 26.08.-01.09.2013

 

Супермаркети Никон – ДАР

- Телешки, Хамбургски и Камчия 330 гр. - 01.08.-14.08.2013

- Кайма 500 гр. – 15.08.-25.08.2013

 

КОМЕ – ЦБА

- Кренвирши на насипна витрина – 01.08-14.08.2013