Промоционални цени през месец септември 2013 Image 1
Промоции
— 02.09.2013 —
Промоционални цени през месец септември 2013

Промоции на марка "Тандем" за месец септември 2013 г.


Билла
Печен деликатес на насипната витрина – 29.08.-04.09.2013
Печен бут без кост на насипна витрина – 05.09.-11.09.2013
Пражка шунка на насипна витрина – 12.09.-18.09.2013
Шунков колбас 280 гр. – 01.09.-30.09.2013
Печен джолан без кост на насипна витрина – 01.09.-30.09.2013
Деликатесен пастет на насипна витрина – 01.09.-30.09.2013

МЕТРО
Шунка мини 300 гр. – 29.08.-11.09.2013
Траен варено-пушен колбас Стара планина 300 гр. – 29.08.-11.09.2013
Колбас Средна гора 240 гр. – 29.08.-11.09.2013
Пастет Апетит 200 гр. – 12.09.25.09.2013
Телешки и Хамбургски в естествена обвивка – 12.09.-25.09.2013
Кренвирши Стара планина 400 гр. – 12.09.-25.09.2013

Кауфланд
Наденички тип нюрнбергски 330 гр. – 02.09.-08.09.2013
Жарено шарено на насипна витрина – 16.09.-22.09.2013
Чубралийка 150 гр. – 23.09.-29.09.2013

Карфур
Кренвирши на насипна витрина – 01.09.-30.09.2013
Колбас Закуска на насипна витрина – 01.09.-30.09.2013
Шунка пражка на насипна витрина – 17.09.-29.09.2013

ХИТ
Кебапчета Стара планина 480 гр. – 26.08.-08.09.2013
Кюфтета Стара планина 480 гр. – 26.08.-08.09.2013
Кайма смес 400 гр. – 26.08.-08.09.2013
Кренвирши на насипна витрина – 26.08.-08.09.2013
Кайма Стара планина 500 гр. – 09.09.-22.09.2013
Жарено свинско филе на насипна витрина – 09.09.-22.09.2013
Шунка класик 240 гр. – 09.09.-22.09.2013

Фантастико
Кренвирши 250 – 05.09.-11.09.2013
Салам Бургас 250 гр. – 12.09.-18.09.2013
Шпек Стара планина 300 гр. – 29.08.-11.09.2013
Филе Елена 100 гр. – 05.09.-18.09.2013
Пастърма 100 гр. – 05.09.-18.09.2013
Деликатесен колбас на насипна витрина – 12.09.-25.09.2013
Колбас Средна гора – 12.09.-25.09.2013

Пикадили
Бекон на насипна витрина – 05.09.-11.09.2013
Кренвирши Стара планина 400 гр. – 05.09.-11.09.2013
Колбас Средна гора 240 гр. – 12.09-18.09.2013
Шунка бут на насипна витрина – 12.09.-18.09.2013
Печено пилешко филе на насипна витрина – 19.09.-25.09.2013
Шунка бомбичка 350 гр. – 19.09.-25.09.2013

КОМЕ – ЦБА
Телешки, Хамбургски, Камчия 330 гр. – 05.09.-11.09.2013
Шунка пражка калъп – 05.09.-11.09.2013
Кренвирши 250 гр. – 12.09.-18.09.2013
Наденица „Баланс” на насипна витрина – 12.09.-18.09.2013
Кренвирши „Баланс” 320 гр. – 19.09.-25.09.2013
Наденица панагюрска на насипна витрина – 19.09.-25.09.2013
Мини кренвирши 250 гр. – 26.09.-02.10.2013
Печено пилешко филе на насипна витрина – 26.09.-02.10.2013

ВМВ
Колбас Средна гора на насипна витрина – 02.09.-15.09.2013
Печен свински бут на насипна витрина – 02.09.-15.09.2013
Пастет Апетит 200 гр. – 02.09.-15.09.2013
Шунка класик 240 гр. – 02.09.-15.09.2013

Промаркет
Кайма 400 гр. – 30.08.-08.09.2013
Шунка бомбичка 350 гр. – 30.08.-08.09.2013

ТВ Европа
Кренвирши „Баланс” 320 гр. – 09.09.-15.09.2013
Кренвирши на насипна витрина – 16.09.-22.09.2013

Верига магазини ДАР
Пражка шунка 120 гр. – 16.09.-22.09.2013
Кренвирши 250 гр. – 23.09.-29.09.2013

Буров и син
Кренвирши на насипна витрина – 20.08.-09.09.2013
Телешки, Хамбургски, Камчия 330 гр. – 10.09.-30.09.2013

ТВ ВЕРДЕ
Кренвирши на насипна витрина – 29.08.-11.09.2013