Сайт за маркетинг и реклама "mkt360.eu": Клиентът и здравето му преди всичко Image 1
Събития
— 03.10.2013 —
Сайт за маркетинг и реклама "mkt360.eu": Клиентът и здравето му преди всичко

Месопреработвателната компания „Тандем” организира мащабна конференция под надслов „Добрата храна е сила” по случай нейната 20-та годишнина.

Над 300 гости – представители на отговорни държавни институции, научни среди, потребителски организации, производители и търговци, изразиха своята позиция по теми, които вълнуват широката общественост – изискванията за безопасност и качество при производството на храни, умението ни да живеем и да се храним балансирано.

За организаторите и участниците конференцията се превърна в споделена кауза за отстояване правото на потребителя да консумира добра и качествена храна всеки ден.

На тази конференция ясно пролича нуждата от усилия за недопускане тенденциите за все по-ниски цени да отнемат от хранителната стойност на продуктите.

Като компания, доказала амбицията си винаги да постига най-доброто, на конференцията „Тандем” представи новите си разработени продукти – кренвирш с намалено съдържание на мазнини и сол,както и първите си Био продукти – шунка и филе.

Естественият стремеж на компанията към успех и развитие се базира на ценности, каквито за всяко общество са добрата, качествена и безопасна храна.

В името на тази кауза „Тандем” ще провежда ежегодно конференцията, в отговор на най-горещите въпроси, свързани с правото на българина за информиран избор на храна.