Промоции на продукти "Тандем" през месец януари 2014 Image 1
Промоции
— 06.01.2014 —
Промоции на продукти "Тандем" през месец януари 2014

Вижте промоционалните цени на продукти "Тандем" през първия месец на Новата година!

Билла
Печен свински бут без кост на насипна витрина – 02.01.-08.01.2014
Кренвирши 250 гр. – 02.01.-08.01.2014
Шунка пражка 240 гр. – 09.01.-15.01.2014
Печен джолан без кост на насипна витрина – 23.01-29.01.2014
Шунка е350 гр. – 01.01-31.01.2014

Кауфланд
Бекон 260 гр. – 30.12.2013-05.01.2014
Жарена шунка на насипна витрина – 06.01-12.01.2014
Сарфалади Баланс – 13.01-19.01.2014
Телешки суджук 170 гр. – 27.01-02.02.2014

ХИТ
Домашна кайма 500 гр. – 06.01-19.01.2014
Кренвирши 500 гр. – 06.01-19.01.2014
Телешки, Хамбургски, Камчия колбас 330 гр. – 06.01-19.01.2014

МЕТРО
Кренвирши Стара планина 400 гр. – 02.01-15.01.2014

Фантастико
Шунка класик 240 гр. – 09.01-15.01.2014
Салам Бургас 250 гр. – 16.01-23.01.2014
Кренвирши 250 гр. – 30.01-05.02.2014

Пикадили
Бекон на насипна витрина – 02.01-08.01.2014
Кайма е500 гр. – 02.01-08.01.2014
Жарен свински врат на насипна витрина – 09.01-15.01.2014
Кайма смес 500 гр. – 16.01-22.01.2014
Кайма домашна 500 гр.  – 16.01-22.01.2014
Жарено свинско филена насипна витрина  – 16.01-22.01.2014
Жарен свински врат на насипна витрина – 16.01-22.01.2014
Бекон на насипна витрина – 16.01-22.01.2014
Жарено свинско филе на насипна витрина – 23.01-29.01.2014
 Кайма домашна е500 гр. – 23.01-29.01.2014

ТВ 345
Сух шпек 250 гр.  – 20.01-02.02.2014
Деликатесен колбас 230 гр. – 20.01-02.02.2014

Т-Маркет
Кайма смес 400 гр. – 07.01.-13.01.2014
Телешки, Хамбургски, Камчия колбас 330 гр. – 07.01.-13.01.2014

ТВ Верде
Мини кренвирши – 02.01-15.01.2014

Магазини ДАР
Кайма 500 гр. – 30.12.2013-05.01.2014
Колбас Средна гора е240 гр. – 13.01-19.01.2014
Телешки, Хамбургски, Камчия колбас 330 гр. – 20.01-26.01.2014
Кама 500 гр. – 27.01-02.02.2014

ТВ Коме
Шунка класик 240 гр. – 16.01-22.01.2014
Кайма смес 400 гр. – 16.01-22.01.2014

ВМВ
Колбас Средна гора на насипна витрина  - 23.12.2013-19.01.2014
Филе Елена на насипна витрина  - 23.12.2013-19.01.2014
Печен свински бут на насипна витрина  - 23.12.2013-19.01.2014
Пражка шунка е240 гр. - на насипна витрина  - 23.12.2013-19.01.2014
Шунка е350 гр. - на насипна витрина  - 23.12.2013-19.01.2014
Деликатесен колбас 230 гр. - на насипна витрина  - 23.12.2013-19.01.2014

Промаркет
Пушено свинско филе 120 гр. – 03.01-12.01.2013
Кренвирши „Финес и настроение” 250 гр. – 03.01-12.01.2013

Карфур
Луканка телешка на насипна витрина – 10.12.2013-05.01.2014
Колбас Средна гора на насипна витрина – 10.12.2013-05.01.2014
Печено пилешко филе 190 гр. + 30 гр. бонус – 10.12.2013-05.01.2014
Пражка шунка на насипна витрина – 14.01-26.01.2014
Промо кутия – телешка луканка 180 гр. + панагюрска луканка 180 гр. – 13.01-26.01.2014
Кренвирши на насипна витрина – 28.01.-09.02.2014