Спечелете 246 награди с Тандем Image 1
Събития
— 27.11.2008 —
Спечелете 246 награди с Тандем

На 4 декември „Тандем” стартира едномесечна томбола във всички обекти от веригата супермаркети CBA в страната.

Пазаруващите в CBA ще могат да спечелят 2 хладилника Liebherr, 2 LG телевизора с 26” LCD екран, 2 готварски печки Indesit с керамични плочи, 20 електрически тефлонови скари Kenwood, 20 пасатора Moulinex и 200 кулинарни календара за 2009 г.

Календарите наподобяват кулинарна книга, в която специалисти по храненето от „Тандем” предлагат разнообразни рецепти с продуктите на фирмата, подходящи за всеки сезон и месец от годината. Изненада за любителите на кулинарните изкушения е 13-тата бонус рецепта, която ще предизвика любопитството и на най-добрите кулинари.

За участие в томболата е достатъчно при покупка на стойност 10 лв., в която е включен поне един продукт с марка „Тандем”, пазаруващите в CBA да запишат трите си имена и телефон за обратна връзка на гърба на касовата бележка. Касовите бонове трябва да се поставят в специално обозначени кутии след касовата зона.


Томболата ще продължи до 4 януари, а печелившите ще бъдат изтеглени на 15 януари в присъствието на нотариус. Те ще бъдат допълнително уведомени по телефона за начина, по който ще получат наградите си.

Списък с печелившите ще бъде публикуван на корпоративния сайт на фирма „Тандем”.