Тандем отчете 31% ръст на продажбите навръх 15-я си юбилей Image 1
Събития
— 11.12.2008 —
Тандем отчете 31% ръст на продажбите навръх 15-я си юбилей

По повод честването на 15-годишнината на „Тандем” на 12 декември изпълнителният директор Бианка Велева обяви, че настоящата година е една от най-успешните в историята на фирмата. Продажбите на „Тандем” са се увеличили с 31% спрямо миналата година.

Г-жа Велева коментира успеха на фирмата в условията на криза:

„В навечерието на юбилея на компанията няма да говорим за антикризисни мерки и решения, както всички останали. Ще продължим да произвеждаме и създаваме продукти с най-добро качество за клиентите си, а те ще бъдат още по-чувствителни към това, което консумират.”

Първата реакция на „Тандем” към кризата е решението да посвети рождения си ден на благотворителна кауза. Всички гости на празненството ще окажат подкрепа на „Защитено жилище ЗАЕДНО”, като вместо подаръци дарят средства на дома за младежи без родителска грижа, които поради навършване на пълнолетие напускат държавните институции. Каузата показва позицията на компанията, че по време на криза трябва да се окаже помощ на хората с най-малко възможности сами да се справят с нея.

Изпълнителният директор обяснява инициативата на „Тандем”: „Проектът ще даде възможност на млади и неопитни хора да намерят себе си и да се реализират, защото те имат право на бъдеще. Във време на криза осъзнаваме без колко много неща можем – плод на суетата на развитото общество. Но ценностите, без които не можем, са добротата и честността. Искаме младите хора да вярват в тях. Кризите мобилизират и ни правят по-силни.”