БНР, програма „Хоризонт”, „Преди всички”: Целта ни е да гарантираме качеството на продукцията на „Тандем” ООД по всички звена на веригата, заяви шефът на компанията Кирил Вътев Image 1
Събития
— 15.12.2008 —
БНР, програма „Хоризонт”, „Преди всички”: Целта ни е да гарантираме качеството на продукцията на „Тандем” ООД по всички звена на веригата, заяви шефът на компанията Кирил Вътев

Водещ: „Тандем” е първото месопреработвателно предприятие, което изцяло затвори производствения цикъл с одобрена от ЕС хранителна верига. Целта е да гарантираме качеството на продукцията по всички звена на веригата, което е задължително условие за безопасността на предлаганите продукти, обясни шефът на компанията Кирил Вътев, по повод 15-годишнината от основаването на „Тандем” ООД. 


Кирил Вътев: Нашата компания винаги се е стремила към това да предлага по най-коректния начин пълна информация на потребителя за това, което прави и за състава, който имат нашите продукти, за тяхната хранителна стойност. Това ни е накарало през цялото това време да бъдем изключително внимателни към суровините, които ползваме, към месото, което купуваме, към хигиената, която поддържаме на максимално ниво и към всички сложни и скъпи системи за проследяемост и контрол, които сме въвели, което е свързано с много сериозно обучение на целия персонал, за да може да измерваме съдържанието на продуктите коректно и това, което пишем на етикетите, да е вярно. 
Водещ: Мотото на вашата компания е: „За всеки празник и за всеки джоб”. 
Кирил Вътев: Това е доста субективна оценка от страна на потребителя, въпрос преди всичко, според мен, на култура. Затова ние винаги сме залагали на потребителите с висока култура и с високи претенции към това, което си купуват. 
Водещ: Към днешна дата какви са плановете, перспективите, които искате да постигнете? 
Кирил Вътев: Към днешна дата, след като оцеляхме 15 години, много добре си даваме сметка, че се задава доста тежка година и след тази действителност, която ни заобикаля, нашата цел е да си съхраним преди всичко екипа, да продължим да потвърждаваме доверието на потребителите в нашите продукти. И смятаме, че тези две цели ще ни съхранят като компания и ще ни доведат и до нови успехи.


Водещ: „Тандем” отпразнува юбилея си с благотворителна кауза. Всички гости на тържеството дариха средства на защитено жилище „Заедно”. Подпомагането на дома за младежи без родителска грижа показва позицията на компанията, че младите хора имат право на бъдеще. Чрез средствата, събрани от „Тандем”, ще се осигури обучение и професионална подготовка на младежите, които поради навършване на пълнолетие напускат държавните институции.