Гъби Портобело с шунка Via Natura, билки и кашкавал Image 0
Изпълнете рецептата с:
Гъби Портобело с шунка Via Natura, билки и кашкавал
Продукти за 2 порции

 

4 слайса  шунка Via Natura  Тандем

4 гъби портобело

50 г кашкавал от краве мляко Тандем нарязан на кубчета

6-7 чери доматчета

5-6 клноки прясна мащерка

3 с.л. зехтин

Сол на вкус

Бял пипер на вкус

Приготовление

Почистете гъбите, махнете пънчетата и ги сложете в тава за печене.

Четири доматчета разрежете на четвъртинки и сложете в гъбите заедно с листенца мащерка. Посолете, подправете с бял пипер и полейте с малко зехтин.

 

Около гъбите сложете останалите домати и печете 25  минути в предварително загрята до 200 градуса фурна.

 

Извадете съда от фурната.

Разрежете слайсовете шунка на две по дължина, сгънете леко и поставете по 2 парчета върху  гъбите, в които сте сложили няколко кубчета кашкавал.

 

Прикрепете с коктейлно шишче, отгоре поставете още няколко кубчета кашкавал и печете още 5 минути.